Publisert på

Vårens nyheter

I år har vi fått inn flere nyheter, som GoGreen® Feed &Shine® bladgjødsel til roser som beskytter mot soppsykdommer,

settepoteten Carolusminidrivhuset Gaia som passer på pallekarmer. Praktisk for dyrking på liten plass og passer til både unge gartnerspirer og andre som har lyst til å dyrke noe som trenger mer varme. En annen av nyhetene er humlen Teledøl® E  som er ekstra hardfør og spesiellt godt egnet til Norge.

Gaia minidrivhus er enkelt å bruke for å dyrke vekster som trenger lunere og varmere planteplass.

Drivhuset er totalt 72 cm høyt med 39 cm høye drivhusvegger. De fire luftelukene kan åpnes slik at utlufting kan skje på en enkel måte.

En annen nyhet er humlen Teledøl® E som vokser pent og får kongler slik at den er ekstra dekorativ som prydplante og kan brukes til øl om en har lyst til å prøve seg.på det.

SETTEPOTETER
Vi har lagt ut settepotetene for i år!

Nyheten av året er en god matpotet med navnet Carolus. Den er enkel å holde frisk da den får lite soppsykdommer. Utseendet er litt spennende, gult skall med rød farge rundt groøynene!

De andre sortene er: BerberJuno,AsterixBeateMandel og Kerrs Pink.
MOT SOPPSYKDOMMER
GoGreen® Feed &Shine® Bladgjødselfor roser er ny av året. Den brukes på rosejordene hos produsentene i Danmark og har endelig kommet til Norge. Bladgjødselen beskytter mot soppsykdommer på bladene som rust, meldugg og stråleflekk.
GoGreen® Feed &Shine® Bladgjødsel finnes i 750ml sprayflaskeklar til bruk, 500ml konsentrat og 5L konsentrat.For å se flere nyheter gå inn på Nye produkter i nettbutikken.